MirakleMatkakertomukset
Kuvitettuja matkakertomuksia maailmalta

Tervetuloa matkojen maailmaan!

Alla olevat matkakertomukset ovat aikajärjestyksessä niin, että uusin matkakertomus on aina ylimpänä. Osa matkakertomuksista on pdf-muodossa kun taas osa on tehty nettisivuksi. Lisäksi vanhemmissa matkakertomuksissa on erillinen kuvagalleria. Uusimmissa kuvat ovat kertomuksen liitteenä. Matka-ajankohta selviää viimeistään matkakertomuksen alussa. 
© Rauno Vääräniemi 2019
  Rodoksen matkakertomus  on kirjoitettu viikon kesälomareissusta Rodoksen kaupunkiin. Matkakertomuksessa käydään myös Lindoksessa ja tehdään saarikierros.
Turkin Kusadasin matkakertomus  on kirjoitettu viikon kesälomareissusta Kusadasiin. Matkan muita käyntikohteita ovat mm. Efesos ja Pamukkale.
10-vuotis kirjoitusuran kunniaksi on ilmestynyt Rutinoff X -juhlakirja, jossa Rutinoffin kuski palaa vuosien tauon jälkeen kansien väliin. Se on jokaisen Rutinoffin kuskin fanin pakkohankinta.
Kreetan matkakertomus  on kirjoitettu viikon kesälomareissusta Plataniakseen. Matkan aikana tutustutaan Haniaan ja Iraklioniin sekä muutamiin pienempiin paikkoihin bussiretkien aikana.
Tšekin matkakertomus  on kirjoitettu viiden päivän kaupunkilomasta Prahaan. Kaikki katsottavissa olevat kuvat ovat matkakertomuksessa.
Alankomaiden matkakertomus  on kirjoitettu viiden päivän lomamatkasta Amsterdamiin. Kertomus pitää sisällään myös junalla / bussilla tehdyn päiväreissun Groningeniin.
Japanin matkakertomus  on kirjoitettu viikon omatoimimatkasta Tokioon. Matkakertomuksessa on kokemuksia ja sattumuksia eri puolilta Tokiota. Kuvagalleriassa on edustettuina Naritan lentokenttä, Tokyo Prince hotel, Tokyo Tower, Odaiba, Ueno, Asakusa, Shibuya, Harajuku, Shinjuku, Ginza, Roppongi, Ikebukuro ja mahdollisesti jotain muuta.
Tunisian matkakertomus  valottaa hieman tällaisen tavallisen pakettimatkailijan kokemuksia ja tuntemuksia Soussesta, Port el Kantaouista, Friguia Park eläinpuistosta, Herglan pikkukaupungista, Monastirin lentokentästä ja Karthgon retkestä. Kuvagalleriassa on näiden paikkojen ohella edustettuina Abou Nawas Nejma hotelli.
Egyptin matkakertomus  on kirjoitettu maaliskuussa 2008 tehdystä viikon lomamatkasta. Pääkohde oli Hurghada, tosin matkan päänähtävyydet olivat Kairossa, jotka lohkaisevat matkakertomuksesta kaksi päivää. Kuvagalleriassa on kuvia Hurghadasta ja Kairosta, sekä Steigenberger Al Dau Beach hotellista.
Turkin matkakertomus  on Alanyasta ja sen lähiympäristöstä. Tämä on tavallisen pakettimatkaajan rustaama kuvallinen matkakertomus viikon lomamatkalta kesällä 2007. Kuvagalleriassa on edustettuina Alanyan lisäksi Antalyan lentokenttä, puolimatkan taukopaikat, Dim-joki, Dim-luola, maaseutukuvia sekä Grand Zaman Garden hotelli.
Tässä on kaksi Bulgarian matkakertomusta. Matkat ovat tehty vuonna 2004 ja 2006. Lisäksi tarjolla on kuvagalleriat. Kuvissa on edustettuina Burgasin lentokenttä, Sunny Beach, Nessebar, hotelli Alba, Kultahietikko, hotelli Erma, Varna, Varnan lentokenttä ja Albena. Varnan Kultahietokon matkakertomus. Sunny Beachin matkakertomus.
Toinen Japanin matkakertomus on kirjoitettu 10 päivän omatoimimatkasta Tokioon, Yokohamaan ja Kamakuraan. Matkan aikana kierretään erilaisia nähtävyyksiä ja tutustutaan Toyotan, Nissanin ja Hondan automalleihin sekä veneillään Hotalunalla. Matkakertomus on erillisenä nettisivuna lukuisten kuvien kera.