Tervetuloa
Sumuvalo-autolehti on armoitetun päätoimittajan Kaaleppi Kardaanin hengentuote autoilevalle maailmalle. Sumuvalo ilmestyy kun se ilmestyy, sillä hyvää kannattaa odottaa, vaikkei se ilmestyisikään koskaan. Kaa-leppi Kardaani tekee lehteä tunteella, intohimolla ja itseään kehuen. Lehden teossa avustaa kuka milloinkin. On vierailevia toimittajia, ulkomailla reissaavia toimittajia ja sitten ylikonstaapeli Jöö, joka haluaa tuoda esille virallisen puolen.   Lehti ilmestyy satunnaisesti pdf-versiona eikä maksa rahaa kenellekään. Lehteen voi tarjota aineistoa tai juttuvinkkejä kaaleppi.kardaani(ät)mikakle.net sähköpostiosoitteen kautta. Kaikkia luvataan kuunnella asian tiimoilta. Missään tapauksessa Sumuvalo ei ole vakavasti otettava lehti, sillä sitä tekevät fiktiiviset henkilöt. Älkää siis uskoko kaikkea lukemaanne. Scrollatkaa alaspäin ja nauttikaa Sumuvalon antimista.
© Rauno Vääräniemi 2019
Taustatietoja Sumuvalo-projekti lähti Rutinoffin kuskin tarinoista. Niihin tuli jossain vaiheessa mukaan Kaaleppi Kardaani lehtensä kanssa. Lehden taloustilanne heikkeni ja Kardaani alkoi julkaista lehteään satunnaisesti pdf-versiona. Rutinoffin kuski on lehden vannoutunut lukija, kuten myös Oskari Närä, vaikka lehti ei olekaan Toyotan äänenkannattaja. Lehti on hyvin vahvasti kiinni Rutinoffin kuskin tarinoissa ja laajentaa niitä uudelle ulottuvuudelle. Lehteä saa levittää vapaasti sen nykyisessä muodossaan.
SUMUVALO
Sumuvalo 2015
© Rauno Vääräniemi 2019

Heinäkuu 2015

Heinäkuisessa numerossa päästään kahdellakin tapaa makujen maailmaan, ihmetellään kaukaista automallia, tutkaillaan unia yms. Lehti on pdf-muodossa ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla lehden kuvaa tai tästä.  
Sateisen ja kolean heinäkuun lämmikkeeksi kuuma autolehti! Armoitettu Päätoimittaja Kaaleppi Kardaani on käynyt jälleen maailmalla, ja tahtoo jakaa kokemuksensa lukijoidensa kanssa. Kardaanin mielestä on olemassa vain yksi aito autolehti - Sumuvalo!
Sumuvalo 2014
© Rauno Vääräniemi 2019

Kesäkuu 2014

Kesäkuun numerossa käydään kaukana Aasiassa ja ihmetellään monta kertaa, että mitä ne japsit ovat oikein saaneet aikaan. Lisäksi kaskuillaan uusin autoilukaskuin ja nautitaan herkullinen välipaljo. Lehti on pdf-muodossa ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla lehden kuvaa tai tästä.  
Kylmän kesäkuun vastapainoksi kuuma autolehti! Armoitettu Päätoimittaja Kaaleppi Kardaani on matkustellut maailmalla ja tahtoo jakaa itämaan ihmeet lukijoidensa kanssa. Kardaanin mielestä on olemassa vain yksi aito autolehti - Sumuvalo!
Sumuvalo 2013
© Rauno Vääräniemi 2019

Joulukuu 2013

Joulukuun numerossa mm. vertaillaan kirjoitusalustoja, hutkitaan lavamopoja, tutustutaan välipaljoon ja tsekatan uusi autoiluaihei- nen kirja. Lehti on pdf-muodossa ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla lehden kuvaa tai tästä.  
Parin vuoden tauon jälkeen Sumuvalo häikäisee jälleen! Armoitettu Päätoimittaja Kaaleppi Kardaani on saanut jälleen niskalenkin itsestään ja tehnyt autolehden, joka taatusti on omilla teillään. Kardaanin mielestä pitempikään tauko ei haittaa, kun on jotain hyvää  mitä odotella - Sumuvalo!
Sumuvalo 2011
© Rauno Vääräniemi 2019

Elokuu 2011

Elokuun numerossa mm. käydään kahvilla, tutkitaan taskuja, tehdään jotain ihan itse  ja testaillaan lisävarusteita. Lehti on pdf-muodossa ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla lehden kuvaa tai tästä.  
Jo toinen Sumuvalon numero on ilmestynyt! Armoitettu Päätoimittaja Kaaleppi Kardaani on ottanut iseään niskasta kiinni jo toistamiseen. Kaaleppi Kardaani on tuttu henkilö Rutinoffin kuskin tarinoista. Itseään hän tituleeraa Armoitetuksi Päätoimitajaksi. On samalla myös lehtensä ainoa työntekijä.
Sumuvalo 2010
© Rauno Vääräniemi 2019

Joulukuu 2010

Tässä ensimmäisessä lehdessä on juttu vuoden älyautosta, vertaillaan kauppakasseja, testaillaan automaaleja ja pähkäillään kameratolppia. Lehti on pdf-muodossa ja sitä pääsee lukemaan klikkaamalla lehden kuvaa tai tästä.  
Sumuvalon ensimmäinen numero! Armoitettu Päätoimittaja Kaaleppi Kardaani on saanut vihdoin ja viimein hengentuotteensa luettavaan muotoon. Kaaleppi Kardaani on tuttu henkilö Rutinoffin kuskin tarinoista. Hän on pitkän linjan autotoimittaja (anteeksi, siis Armoitettu Päätoimittaja).